Bemutatkozás

kovetkezomegallo.jpeg

Portugáliában az egyik legtöbbet használt kifejezés a "Próxima Paragem", vagyis következő megálló. Egy nap rengetegszer hangzik el ez a kifejezés a metrón, villamoson, buszon vagy a vonatokon... Ez ihlette blogunkat, amelyben utazásaink következő megállóit mutatjuk be. 

Egy utazás során sokszor csak néhány napot töltünk egy-egy városban és ebbe próbálunk a lehető legtöbb dolgot belesűríteni. Számunkra a legjobb érzés, amikor nemcsak a látványosságokat nézzük meg, hanem megállunk egy kicsit és átéljük a város hangulatát, találunk eldugott kis utcákat, felfedezzük a hely apró kincseit. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani Nektek is.

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy megosszuk utazásaink során szerzett tapasztalatainkat, hasznos információkat és tippeket adjunk, valamint kedvcsinálót a Ti következő megállótokhoz. Akár szerettek előre tervezni útjaitok során, akár csak spontán alakítjátok a menetrendet, bízunk benne, hogy bejegyzéseink segíteni fognak Benneteket. 

Rólunk:

cv_kep.jpg

Jelenleg Erasmus+ félévemet Portugáliában, Portóban töltöm. Szeretek új embereket és új kultúrákat megismerni. Eddig még nem töltöttem ilyen hosszú időt külföldön, de nagyon örülök, hogy most van lehetőségem rá. Nagyon szeretek utazni, főleg olyan helyekre, ahol tavak és hegyek vannak. 

 

 

27973155_2455170487841696_4334963739483983897_n.jpgMásodik Erasmus félévemet töltöm idén, mégpedig ezalkalommal a "fények városában", azaz Párizsban. Első alkalommal Portugália fővárosát, Lisszabont vettem célba, szintén egy szemeszter erejéig. Valószínűleg első külföldön töltött félévemnek köszönhető az azóta is tartó vágy, hogy időről-időre új helyeket ismerjek meg. Azt mondják, - és ezzel mélységesen egyetértek - "A boldogságot nem tudod pénzért megvenni, de a repülőjegyet igen, és az majdnem ugyanaz!".

A bejegyzés trackback címe:

https://proximaparagem.blog.hu/api/trackback/id/tr9914277667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Próxima Paragem

Friss topikok

süti beállítások módosítása